Wat is eenneusfluitworkshop?

Wat hout een neusfluitworkshop in?

Een neusfluit kán van hout zijn inderdaad, maar de neusfluit die iedere deelnemer krijgt en na de workshop zelf houdt, is van plastic.

De twee coaches starten met een kort verhaal, in de stijl die past bij het moment. Met een powerpointpresentatie, video of heel geanimeerd en bevlogen zelf uitgelegd. De neusfluit heeft bijvoorbeeld een veel rijkere geschiedenis dan je zou vermoeden… Vervolgens gaat de groep zelf aan de slag met de neusfluiten. Natuurlijk krijgt iedereen zijn eigen neusfluit, die jullie allemaal mee naar huis nemen. Zo kun je er zelf mee verder. Pas op: een neusfluit bespelen vergt wat oefening, maar ervaren neusfluitcoaches Jorik de Heij en Sam Haug helpen de groep om iedereen een noot uit de neusfluit te laten krijgen, en op zijn manier te laten bijdragen aan een heus neusfluitorkest. Alles op maat, misschien lukt het zelfs in canon of meerstemmig.

Duur

Duur? Nee dat valt dus best mee, kijk maar bij kosten hieronder. Maar over de duur van de workshop: de duur van de workshop is flexibel, en afhankelijk van waar het moment om vraagt.

Een neusfluitworkshop duurt maximaal 1 uur en 15 minuten per groep, maar meestal iets korter.

Kosten

De kosten van een neusfluitworkshop zijn sterk afhankelijk van een aantal factoren.

Publieksgrootte

Een groter publiek betekent vaak harder werken. We hebben al voor grote publieken gestaan tot zo’n 300 personen. Dit kan erg leuk werken. Voor elke groepsgrootte bedenken we een werkvorm die past bij het moment, in de stijl van de locatie die aansluit bij het publiek of de groep.

Techniek

We kunnen een volledig versterkte workshop regelen, meer in de vorm van een optreden, maar ook volledig onversterkt. Wel hebben we altijd ons materiaal nodig: de neusfluiten. We hebben onze eigen neusfluiten mee – meerdere modellen – en voor de deelnemers: iedereen krijgt een neusfluit mee naar huis.

Duur

Je kunt je voorstellen: een aanvraag voor 4 x 30 minuten verspreid over 8 uur is nogal wat slopender en tijdrovender dan één aanvraag van 1 uur.

Reistijd

Niet alleen de onkosten voor het reizen, ook de geïnvesteerde tijd zorgt voor hogere kosten bij langere reistijd; ook omdat lang reizen energie kost.

Prijs weten? Doe een aanvraag:

Boek ons